Пятница , 29 Март 2024
Происшествия

Загадкова смерть ювеліра під Полтавою обростає новими подробицями (відео)

Офіційну причину смерті чоловіка озвучать після розширених висновків експертів / фото ua.depositphotos.com

У селі Гожули під Полтавою знайшли мертвим чоловіка-ювеліра. За версією правоохоронців, він помер від переохолодження, та його дружина Тетяна заявляє про вбивство.

Тіло Миколи виявили перехожі на одній із вулиць села. Напередодні смерті він зустрічався зі своїм односельцем, йдеться в сюжеті ТСН.

Дружина Тетяна розповіла, що її чоловік побував напередодні смерті в будинку одного з односельців, це зафіксували камери. А потім він вийшов звідти один, йшов під парканом й до половини роздягнутий.

Жінка стверджує, що тіло її чоловіка було все в забоях, зуби вибиті, на голові – шрам, а біля нирки – колоті рани. У поліції ж просять почекати на розширені висновки експертів, які будуть за кілька тижнів.

“Можливо він віддавав замовлення йому (односельцю – Ред.), або забирав кошти. Щось мало стати причиною для того, щоб він пішов у цьому напрямку в такий час”, – припускає жінка.

Тим часом перші висновки експертизи – нарікає вдова – визначили, що чоловік помер від  переохолодження, а її до справи навіть не залучали як потерпілу. У поліції пояснюють: чекають на розширені висновки експертів – упродовж кількох тижнів, тоді стане зрозуміло: що стало причиною смерті і чи був злочин.

“Призначено ряд додаткових експертиз, оскільки під час огляду тіла були виявлені зовнішні  ознаки тілесних ушкоджень. Можливо в цього чоловіка перед цим був з кимось конфлікт. Це також є предметом дослідження в межах цього кримінального провадження”, – зазначили у поліції.

За даними із джерел ТСН у загиблого таки був конфлікт з односельцем – і нібито після вживання спиртного. Цю версію слідчі перевіряють і невдовзі можуть порушити кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

В результате обстрела Боровой погиб мальчик 12 лет

Российские военнослужащие обстреляли Боровую Харьковской области.

Во время воздушной тревоги харьковчане услышали серию взрывов, вызванных российскими дронами

Ночью 26 марта во время воздушной тревоги на территории Харькова местные жители...

В Кривом Роге услышали серию взрывов, повреждено водоснабжение

На территории Кривого рога Днепропетровской области местные жители рассказали о том, что...

В Варшаве на украинку набросился таксист

На территории Варшавы таксист накинулся на украинку в своём автомобиле.