Пятница , 29 Март 2024
Разное

Загарбники тричі за один день обстріляли прифронтові населені пункти

Незаконні збройні формування РФ обстрілюють мешканців прифронтових населених пунктів

Про це повідомляє пресцентр Об’єднаних сил.

Доказом того, що російські окупаційні війська прийшли на нашу землю для того, щоб убивати, руйнувати та знищувати, є те, що загарбники відкривають вогонь навіть по оселям мирних мешканців Донбасу.

Тільки нещодавно представники української сторони СЦКК зафіксували обстріл Новолуганського, що в Бахмутському районі Донецької області.

Як з’ясувалося, 28 червня близько 22:55 збройні формування РФ зі стрілецької зброї із напрямку Доломітного обстріляли мирне селище. На фото було зафіксовано, що внаслідок обстрілу куля залетіла у вікно балкона другого поверху одного з житлових будинків.

Читайте також: Окупанти вбили мирну мешканку Зайцевого

У результаті ворожого обстрілу пошкоджень зазнав лише склопакет. На щастя, ніхто із мешканців оселі не постраждав.

Прифронтове Новолуганське часто стає мішенню для російських окупантів і колаборантів. Хоча вони і знають, що в селищі мешкають люди.

Того ж дня, майже на годину раніше, ворог уже продемонстрував свою підлість і підступність. Знову зі стрілецької зброї, із того самого Доломітного в бік Новолуганського полетіли кулі, знову загрожуючи життю місцевих мешканців.

Пізніше було зафіксовано, що внаслідок обстрілу кулею калібру 7,62 мм розбите скло вікна та пошкоджено меблі одного з будинків. Куля застрягла в меблях, її вилучили працівники ДСНС України. Власниця будинку дивом не постраждала.

Читайте також: Вправи виконали відмінно: на Луганщині ліквідовано трьох і поранено двох окупантів

А ось мешканці селища Північного, що біля Торецька Донецької області, нещодавно відчули, що таке протитанковий ракетний комплекс.

Російські найманці зовсім знахабніли. 28 червня, близько 11:10 з боку збройних формувань РФ здійснено обстріл із застосуванням протитанкового ракетного комплексу калібру 120 мм “Конкурс”.

Ракета потрапила в подвір’я одного з будинків, внаслідок чого були вибиті вхідні двері, скло трьох вікон житлового будинку та дві шибки господарської будівлі. Отримали зовнішні пошкодження й декілька сусідніх будинків.

На подвір’ї господарської території місцевий мешканець виявив мідний дріт керування боєприпасом, який висів на спорудах і деревах.

Осколки та залишки боєприпасу вилучив підрозділ ДСНС.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Искусство селфи: как делать идеальные фото на смартфон

Смартфоны, уровень технологичности которых растет год от года, уже давно заменили цифровые...

Как НЭК готовились к атакам ВС РФ по энергетической инфраструктуре?

В результате нанесённых ВС РФ комбинированных атак и обстрелов по Украине энергетическая...

ВС РФ пытаются создать свои морские беспилотники для новых атак, — Буданов

Военная промышленность РФ пытается создать морские беспилотники ударного типа самостоятельно.