Четверг , 18 Апрель 2024
Разное

Поблизу Авдіївки ворожий снайпер поранив українського бійця

Підрозділи сепаратистів 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за минулу добу і з початку нинішньої доби. Одного українського військового поранив ворожий снайпер.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у ранковому зведенні в середу, 26 травня, інформує UAINFO.org 

Отже, недалеко від населеного пункту Новомихайлівка противник відкривав вогонь із протитанкових гармат і стрілецької зброї.

Поблизу селища Новгородське здійснено обстріл з мінометів 82-мм калібру. 

Біля Водяного незаконні збройні формування тричі застосовували в сторону українських позицій автоматичні станкові і ручні протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

У районі населених пунктів Світлодарськ і Золоте-4 сепаратисти відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Водночас у напрямі позицій ЗСУ, біля селища Березове, помітили ворожий безпілотний літальний апарат типу Мавік, який перетнув лінію розмежування. Українські захисники зі стрілецької зброї збили цей дрон.

Станом на 7:00 ранку 26 травня зафіксували два порушення режиму припинення вогню. Поблизу Авдіївки противник відкривав вогонь зі снайперської зброї. Одного бійця ЗСУ поранили. 

“Військовослужбовцю оперативно надали першу медичну допомогу, і доставили його в лікувальний заклад. Стан здоров’я пораненого задовільний”, – заявили в штабі.

Крім того, вогонь по позиціях ЗСУ зафіксували біля Павлополя. Противник стріляв зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

На обстріли сепаратистів українські війська відкривали вогонь у відповідь. 

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

NASA сфотографировали розовые вспышки на Солнце

Фотограф NASA сделал эффектные кадры во время недавнего солнечного затмения.

Рецепт домашнего соуса “Тартар” вкуснее магазинного аналога

Соус "Тартар" является очень пикантным и подходящим ко многим блюдам.

Насколько чистые стаканы в Укрзализныце? Проверка  на стафилококк

Чаепитие в поездах Укрзализныци – это уже ритуал, который проходят практически все...

Какой кофе не вредит здоровью? Совет кардиолога

Кофе это очень частый напиток на столах людей по всему миру.