Четверг , 18 Апрель 2024
Разное

Доба у зоні ООС: окупанти десять разів зривали “тишу”, поранений цивільний

Минулої доби, 5 серпня, російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр ООС.

“Протягом минулої доби, 5 серпня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню”, – зазначається у повідомленні.

Так, біля Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Поблизу Галицинівки ворог здійснював обстріл позицій українських захисників з артилерійських систем 122-го калібру. Також з артилерійських систем 122-го калібру противник відкривав вогонь по околиці Галицинівки. Внаслідок обстрілу пошкоджено сільськогосподарські угіддя та дорогу. 

В напрямку населеного пункту Південне окупанти здійснювали обстріл з великокаліберних кулеметів. 

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російські найманці застосовували станкові протитанкові та ручні протитанкові гранатомети.

Неподалік Золотого-4 ворог вів обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Біля Новотошківського збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових гранатометів.

В районі населеного пункту Красногорівка противник відкривав вогонь по наших захисниках з протитанкових гармат, а також здійснював обстріл населеного пункту Красногорівка. Внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ був поранений місцевий житель, пошкоджена житлова п’ятиповерхова будівля та цивільний автомобіль. 

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування. 

На обстріли російських окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед наших захисників немає. 

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на 7 годину ранку, 6 серпня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. 

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

NASA сфотографировали розовые вспышки на Солнце

Фотограф NASA сделал эффектные кадры во время недавнего солнечного затмения.

Рецепт домашнего соуса “Тартар” вкуснее магазинного аналога

Соус "Тартар" является очень пикантным и подходящим ко многим блюдам.

Насколько чистые стаканы в Укрзализныце? Проверка  на стафилококк

Чаепитие в поездах Укрзализныци – это уже ритуал, который проходят практически все...

Какой кофе не вредит здоровью? Совет кардиолога

Кофе это очень частый напиток на столах людей по всему миру.