Четверг , 18 Апрель 2024
Культура

«Крижане серце 2»: Любов, таємниці і відмінний гумор

У 2013 році на великі екрани вийшла казкова анімація «Крижане серце». Наступного року мультфільм здобув премію «Оскар» і найголовніше закохав у себе глядачів! Тож не дивно, що  довгих шість років усі дівчата на планеті з величезним нетерпінням та водночас хвилюванням чекали на продовження. І ось цьому яскраве свідчення: перший тизер сиквелу за першу ж добу отримав 116 мільйонів переглядів! Для анімації це справжній рекорд! Отже, час настав, і відбулася довгоочікувана прем’єра «Крижаного серця 2».

Через три роки після подій, зображених у першому фільмі, Ельза, її сестра Анна, Крістоф, олень Свен і сніговик Олаф відправляються за межі королівства Ерендел на північ. Головні герої мають врятувати своє королівство, задобрити духів природи та нарешті дізнатися, звідки у Ельзи з’явилися магічні здібності. Ця подорож буде дуже небезпечною і водночас неймовірно пізнавальною. Але наприкінці, згідно канонів жанру, таємницю буде розкрито.

Втім, життя однієї із сестер буде висіти на волосині. Та ми всі пам’ятаємо, на які дива здатна сестринська любов! Окрім того, Крістоф має нарешті зробити пропозицію руки та серця Анні. Він і так чекав довгих три роки!

У порівнянні з першою частиною, де сюжет казки був доволі стандартним, сиквел більш оригінальний та насичений подіями. Місцями усе виглядає трохи сумбурно, але до останньої хвилини вам буде цікаво. Анімацію за традицією нашпигували відмінними жартами – тут першу скрипку грає, звісно ж, сніговик Олаф. Але і Свен не пасе задніх. А ще нас познайомлять із новими кумедними персонажами…

Ну і, звичайно, на вас чекає ціла купа пісеньок. Схоже на те, що в сиквелі їх стало ще більше. Однак  у першій частині композиції, здається, були більш хітовими. Але «любовна пісня» Крістофа – це щось!

Загалом  мультфільм «Крижане серце 2» неймовірно красивий. Глядач миттєво занурюється в казковий світ,  подорожуючи  разом із головними героями.

Є в цьому мультфільмі тільки один мінус. Наприкінці стає сумно, бо історія закінчилася. Хоча… Здається, і це ще не кінець. Ось невеличкий спойлер: Ельза так і не знайшла свого кохання. Тож сценаристці Дженніфер Лі та режисеру  Крісу Баку є чим зайнятися! От тільки бажано, щоб на продовження вже не треба було чекати так довго…

 

Євгенія ПРОРИВАЙ

“Вечірні Вісті”

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...