Четверг , 18 Апрель 2024
Культура

Тіна Кароль та Юлія Саніна записали спільний трек та випустили кліп до фільму «Віддана»

Неймовірна колаборація двох потужних українських вокалісток вражає з перших нот. Пісня стала офіційним саундтреком до романтично-фантазійної стрічки «Віддана», прем’єра якої запланована на 16 січня 2020 року.

«Це дійсно сучасна та дуже крута українська музика, яку хочеться слухати. Про вибір, виклик і шлях кожної жінки, бо всі ми народжуємось вільними, але суспільство поступово позбавляє нас такої привілеї. Трек актуальний та дотичний тим темам, про які сьогодні ми всі намагаємось говорити пошепки. Тож ця пісня – своєрідний жіночий маніфест, жіноча мантра про силу нашого сестринства. І було важливо виконати її саме дуетом з іншою виконавицею – сильною, талановитою, співучою. «Вільна» точно не лишиться без уваги, ця пісня – справжня бомба-ракета!» – поділилася враженнями Тіна Кароль. 

«Ми з Тіною рік мріяли записати спільний трек, розглянули багато варіантів пісень, проте не було такої, яка б підійшла й мені, і їй. Що цікаво, «Вільна» не схожа на творчість THE HARDKISS, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інакше, у чому ми поєдналися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту. Що вийде фільм і люди матимуть додатковий бекграунд, який підсилить пісню, а пісня, звичайно, по-новому розкриє фільм. І знаєте, я дуже ціную, коли після концерту до мене підходять та кажуть, що наші пісні допомогли пережити якісь складні моменти життя. Гадаю, «Вільна» стане такою піснею для багатьох. Бо це гімн сучасної, сильної жінки»,  – наголосила лідерка гурту THE HARDKISS Юлія Саніна.

Оператором кліпу на пісню «Вільна» став Юрій Король, який працював як оператор-постановник над повнометражними стрічками «Захар Беркут», «Сторожова застава», «Незламна», «Пульс» та іншими. Режисеркою кліпу та фільму «Віддана» виступила Христина Сиволап.

«За візуальне рішення кліпу відповідала Христина, що дуже логічно з огляду на те, що кадри з фільму перемежовуються в кліпі з кадрами виступу Тіни Кароль та Юлії Саніної, і треба було зробити це максимально гармонійно. Що ж до вибору виконавиць, від самого початку ми хотіли, аби це була Тіна. В неї неймовірний вокал, а її творчість тяжіє до лірично-романтичного напряму, тому саме Тіна змогла би передати необхідну драматичну нотку якнайкраще. Але коли вона запропонувала дует із Юлією – ми одразу погодились. Юлія дуже відмінна за образом від Тіни, також у неї багато харизми та внутрішньої сили. А їхня незвична колаборація може ідеально підкреслити суперечливі стосунки головних героїнь фільму», – розповіла продюсерка фільму Надія Зайончковська.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...