Четверг , 18 Апрель 2024
Культура

На “Оскарі” буде вегетаріанське меню

Ви знали, що 2020 рік офіційно проголосили роком веганів? До такого еко-руху долучились і організатори найбільших премій. Наприклад, “Золотий глобус” цього року заявили, що заради “доброго послання світу” стають веганами, тому усе меню було там виключно рослинне. Серед страв були буряковий суп, грибне різотто і шоколадний десерт. 

Академія кінематографічних мистецтв і наук оголосила, що цього року і на “Оскарі” буде вегетаріанське меню. Традиційний обід оскарівських номінантів, який організовують за тиждень до премії, та сама вечеря під час 92-ї церемонії буде повністю складатися з рослинної їжі, пише Variety.

Щоправда, зовсім без м’яса зірок світового масштабу не залишать. Пообіцяли, що меню після церемонії на Балу Губернаторів буде на 70% рослинним, а на решту 30% – буде складатись з м’яса і риби. Але знову ж таки, вся їжа, яка буде на столах, буде вирощена екологічно чисто.

“Протягом останнього десятиліття Академія працювала над скороченням свого вуглецевого сліду, а протягом минулих семи років у “Оскара” він був взагалі нульовим. Ми продовжуємо розширювати наш план сталого розвитку. Кінцева наша мета – стати вуглець-нейтральними”, – йдеться в заяві “Оскара”.

Окрім того, що меню вегетаріанське зробили, то ще й від пластику відмовились. Пообіцяли, що цього року на церемонії не буде пластикових пляшок. 

iod.media

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...