Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

«Скажене Весілля 2» виходить у прокат у Польщі!

Найхітовіша українська комедія захоплює світ: 2 лютого в Польщі в широкий кінотеатральний прокат виходить «Скажене Весілля 2». Дистрибутором фільму стала компанія Eastern European Film Distributors.

Фільм буде демонструватися мовою оригіналу з польськими субтитрами.

Комедія з’явиться у кінотеатрах в містах усієї країни: у Варшаві, Бельсько-Бялій, Бидгощі, Гданську, Гдині, Ґожуві-Велькопольському, Катовицях, Лодзі, Ополі, Познані, Ряшеві, Сосновці, Щецині та Вроцлаві

Варто зазначити, що в другій частині скаженої комедії одну з головних ролей виконав Томаш Собчак – польський актор театру та кіно, театральний режисер. Томаш знає російську мову, проте для зйомок у «Скаженому Весіллі 2» йому прийшлося вивчати українську, аби звучати природно.

«Ми надзвичайно раді представити польським глядачам наш фільм. Польський ринок кіно дуже великий і розвинений, і ми бачимо на ньому неабияке зацікавлення українським кінопродуктом. Вихід в прокат «Скаженого Весілля 2» – це гідний результат цієї тенденції, і ми сподіваємося, що глядачі будуть задоволені», – ділиться Ігор Сторчак, директор FILM.UA Distribution.

До того ж, польський канал Puls TV придбав права на телевізійну демонстрацію обох частин «Скаженого Весілля». Це безпрецедентний випадок для української індустрії кіно. Телеканали у Польщі вже купували українські серіальні проєкти, проте повнометражними фільмами зацікавилися вперше.

Український прокат стрічки тим часом все триває. За перший місяць прокату «Скажене Весілля 2» зібрало 41 133 828 грн та 442 965 глядачів у кінотеатрах.

“Вечірні Вісті” 


Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...