Пятница , 26 Апрель 2024
Культура

Сестра Тома Генкса розповіла, як насправді він почувається

Голлівудський актор Том Генкс та його дружина Рита Вілсон продовжують перебувати на карантині після виписки з лікарні. У зірок діагностували коронавірус. Сестра Тома Генкса вирішила розповісти, як насправді почувається її знаменитий родич.

У коментарі The Daily Mail Сандра Генкс зізналась, що спілкувалась із братом після того, як дізналась про його діагноз. Наразі актор покинув шпиталь та демонструє у мережі, що з ним все гаразд. Водночас Сандра стверджує, що стан здоров’я Тома Генкса бажає кращого. 

“Я спілкувалася зі своїм братом. Він почувається не сказати, щоб добре, але і не сказати, що погано. Чи шокована я? Ні. Він актор, а не бог, але медичне обслуговування в Австралії є на хорошому рівні”, – розповіла вона.

Сама ж Сандра Генкс опинилась в епіцентрі спалаху коронавірусу. Жінка з 2016 року живе в італійському місті Порденоне, що в годині їзди від Венеції. Сестра Тома Генкса зізналась, що всі її рідні перебувають на строгому карантині вдома та не покидають помешкання без вагомої причини. 

24tv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...