Пятница , 26 Апрель 2024
Культура

СКАЙ у тебе вдома: гурт виступить онлайн

Легендарний український рок-гурт СКАЙ виступить спеціально для шанувальників UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Концерт відбудеться 3 квітня о 19:00 в унікальному форматі онлайн-концертів UNDERHILL MUSIC TV. Подивитися концерт можна буде тут

Тернопільський гурт СКАЙ прогримів на всю країну 2006 року після виходу хіта «Тебе це може вбити», який одразу ж увійшов до списку найкращих українських рок-балад. Із тих пір і до цього дня колектив залишається одним із головних рок-гуртів країни, та постійно радує прихильників новими альбомами. Останній із них вийшов 2018 року та отримав назву «Рідкісні птахи».

Концерти СКАЙ – це завжди заряд енергії, поєднаний із мелодійністю та ліричністю. Їх музика міксує в собі найкращі напрацювання британського року із мелодійністю, притаманною українській мові.

До онлайн-вечірок можна долучатися активно, коментувати, лайкати та задавати запитання. Або ж увімкнути їх як супровід до буденних справ. У будь-якому разі, прямий ефір зробить ваш домашній вечір набагато яскравішим!

“Вечірні Вісті”

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...