Четверг , 28 Март 2024
Культура

Плюс 15 кілограмів на карантині: супермодель Тайра Бенкс розповіла про свій раціон

46-річна американська супермодель розповіла про наслідки самоізоляції. Тайра Бенкс зізналася, що під час карантину не відмовляє собі в гастрономічному задоволенні, що позначилося на її формах. Зірка набрала 15 кілограмів та розповіла про свій раціон.

Знаменита модель та ведуча “Топ-модель по-американськи” опинилася у вимушеній самоізоляції через пандемію коронавірусу. Проте у той час, як знамениті колеги одне за одним мотивують до занять спортом вдома та правильного харчування, Тайра Бенкс лише набирає кілограми. 

На особистій сторінці в інстаграмі вона опублікувала відео для Harper’s Bazaar, яким оголосила про суттєві зміни у фігурі. Тайра Бенкс за час карантину погладшала на 15 кілограмів. Вона зауважила, що аж ніяк не соромиться таких форм і не планує відмовляти собі у задоволенні в їжі. Модель зазначила, що дбатиме про свій зовнішній вигляд та буде худнути вже після самоізоляції. 

Тайра Бенкс зазвичай снідає чорною кавою з карамеллю чи ваніллю. Впродовж дня зірка харчується бубликами з вершковим сиром, смаженим беконом і чіпсами з найрізноманітнішими смаками. Також модель часто замовляє доставку мексиканських страв з різних закладів, аби визначити свого фаворита. 

 

24tv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...