Среда , 24 Апрель 2024
Культура

Вперше в історії. Pixar представив корометражку, головним героєм якої став представник ЛГБТ

Анімаційна студія Pixar представила короткометражну анімацію Out, головним героєм якої став представник нетрадиційної сексуальної орієнтації.

На каналі Disney+ відбулася прем’єра короткометражного анімаційного фільму Out, головним героєм якого став гей. За сюжет, Грег не знає, як розповісти батькам про свою нетрадиційну орієнтацію і в цьому йому допомагає його собака.

«Просто подивися їм в очі і скажи: «Мама, тато, я… – це мій бойфренд, Мануель», – уявляє собі зустріч з батьками Грег, показуючи дзеркалу фото з Мануелем.

Як повідомляє New York Times, це вперше Pixar зробив представника нетрадиційної сексуальної орієнтації головним героєм мультфільму.

За словами Pixar, Out є одним з семи фільмів, створених в рамках програми Pixar’s SparkShorts, мета якої «відкривати нових оповідачів, досліджувати нові методи оповіді та експериментувати з новими робочими процесами».

Автором короткометражки є Стівен Клей Хантер, який працював над мультфільмами ВАЛЛ-І і У пошуках Немо. Тривалість мультфільму дев’ять хвилин.

nv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...