Пятница , 29 Март 2024
Экономика

Валентин Наливайченко: У нас є стратегічний план для втілення змін у країні

Юлія Тимошенко – прем’єр, яка може і знає, як знижувати тарифи, відновлювати економіку, піднімати зарплати та пенсії. І її команда має стратегічний план дій, який допоможе реалізувати зміни в Україні.

Про це сказав у коментарі журналістам лідер руху «Справедливість», кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Валентин Наливайченко, який сьогодні взяв участь у презентації стратегічного плану «Батьківщини» – «Треба діяти».

«У нас дуже амбітні плани. Ми готові діяти вже у перший день роботи, у перші ж години. Ми переконані, що якщо ти знаєш, що робити, маєш стратегічний план дій, то обов’язково досягнеш результату», – сказав він.

Третій номер у списку «Батьківщини» зауважив, що в об’єднаній команді у кожного є чітке завдання: «Мій пріоритет – питання національної безпеки та антикорупційна реформа».

Серед першочергових завдань антикорупційної політики, зазначив Валентин Наливайченко, – негайний запуск Антикорупційного суду, повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення: «Найголовніше – це викорінення корупції, щоб в країні панував закон і порядок».

«Ми не боїмося труднощів. Більше того, команда якраз сформована з людей, які досягали і можуть досягати результатів. Тому ми йдемо, щоб з’явився і парламент, і уряд, і прем’єр-міністр, який здатний діяти», – резюмував політик.

ba.org.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Reliance Industries отказывается от покупок российской нефти

Reliance Industries не будет покупать нефть РФ, которая была загружена в танкеры...

ЕС планирует направить ресурсы Центробанка Российской Федерации в Украину с июля этого года

Согласно предложению ЕС Украина начнёт получать средства прибыли Центробанка РФ.

Транспортная свобода: Украина борется за права перевозчиков в соглашении с ЕС

Соглашение о проведении либеральной трансформации грузовых перевозок с ЕС важны для Украины.