Пятница , 29 Март 2024
Происшествия

Під Житомиром ліквідовано велику нарколабораторію

Нарколабораторією керувало злочинне угруповання, до складу якого входили 13 осіб. Вони збували амфетамін через мережу дилерів.

У Житомирській області діяла нарколабораторія, яка займалася продажем в області синтетичних психотропних речовин. Про це повідомляє прес-служба СБУ. 

До складу угруповання, яке керувало лабораторією, входили 13 осіб, у тому числі керівник однієї з громадських організацій Житомира і військовослужбовець ЗСУ. Компоненти для виготовлення наркотиків зловмисники замовляли через Інтернет, а також у спеціалізованих точках торгівлі хімічними сполуками. 

Місцезнаходження “виробництва” постійно змінювалося в цілях конспірації: лабораторію переміщали в різні населені пункти поблизу обласного центру. Збували амфетамін оптовими партіями через розгалужену мережу дилерів. Зустрічі із замовниками проходили в одній з автомайстерень Житомира. 

Щомісяця наркоугруповання синтезувало і збувало до трьох кілограмів амфетаміну, що, за цінами “чорного ринку”, становить майже 1,2 мільйона гривень. 

Силовикам вдалося затримати двох активних учасників угруповання поблизу обласного центру під час синтезу однієї з партій амфетаміну. Під час більш як 20 одночасних обшуків за місцем проживання і реєстрації зловмисників, а також в автомобілях наркоділків правоохоронці вилучили майже 250 грамів психотропу, 300 грамів марихуани, технологічне обладнання, хімічні речовини і прекурсори, готівкові, банківські картки, мобільні телефони, зброю та інші докази протиправної діяльності групи.

“Вечерние Вести”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

В результате обстрела Боровой погиб мальчик 12 лет

Российские военнослужащие обстреляли Боровую Харьковской области.

Во время воздушной тревоги харьковчане услышали серию взрывов, вызванных российскими дронами

Ночью 26 марта во время воздушной тревоги на территории Харькова местные жители...

В Кривом Роге услышали серию взрывов, повреждено водоснабжение

На территории Кривого рога Днепропетровской области местные жители рассказали о том, что...

В Варшаве на украинку набросился таксист

На территории Варшавы таксист накинулся на украинку в своём автомобиле.