Вторник , 19 Март 2024
Происшествия

На Миколаївщині СБУ припинила діяльність наркоугруповання, яке «кришував» поліцейський

У Миколаєві Служба безпеки України викрила організоване наркоугруповання, яке займалося виготовленням та реалізацією амфетаміну.

Оперативники спецслужби встановили, що організував наркобізнес місцевий мешканець під «дахом» працівника поліції. Зловмисник спільно зі своїми подільниками облаштував нарколабораторію в одному із приватних автомобільних гаражів обласного центру, повідомляє прес-служба СБУ.

Виготовлену речовину зловмисники розповсюджували серед наркозалежних осіб міста. Загальний обсяг наркоторгівлі становив у середньому півмільйона гривень щомісяця за ціною 1 грам ‒ 500 гривень.

На організатора працювало 7 наркодилерів, діяльність яких «прикривав» поліцейський.

У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, збут та зберігання наркотичних речовин) Кримінального кодексу України правоохоронці провели 11 обшуків за місцями мешкання зловмисників та в їхніх автомобілях. Під час слідчих дій вилучено понад 200 грамів амфетаміну, значну кількість зброї та боєприпасів.

Наразі згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано організатора наркобізнесу, поліцейського та ще трьох фігурантів справи.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Операція проводилась спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у Миколаєві.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Лиса с бешенством напала в Кропивницком: поймана и изолирована

В Кропивницком была поймана лиса, которая нападала на местных жителей.

Возможность масштабного плана не исключена: ракета попала в 500 метров от президента и премьера

ВС РФ возможно запланировано атаковали президента Украины и греческого премьера.

Удары РФ: три атаки за день по Никополю, Днепропетровская область под обстрелом

ВС РФ нанесли три удара за один день по Никополю Днепропетровской области...