Суббота , 20 Апрель 2024
Происшествия

Хвора на COVID-19 жінка у Черкасах народила дитину просто неба під зачиненими дверима приймального відділення

Євгенія Кіркич через коронавірус вирушила народжувати в обласну лікарню, в якій беруть породіль з позитивним тестом на COVID-19. Чоловік бився в зачинені двері приймального відділення, але лікарі вийшли, коли дитина вже народилася.

Про це “Вечірні Вісті” повідомляють із посиланням на “ТСН”.

Перейми у Євгенії почалися вночі. Чоловік привіз її в обласну лікарню, але відділення для коронавірусних хворих виявилося закритим.

“В мене вже доходило до істерики: кричати не було сенсу, тут ніхто не відчиняє. Ми телефонували, я тричі бігав до дівчат на інший вхід, вони також нічим не допомогли. Я просив про допомогу, у мене дружина народжувала”, – розповів чоловік Євгенії Олександр.

Дочка Євгенії та Олександра народилася на розстеленій біля зачинених дверей куртці батька. Двері лікарняного корпусу відчинилися, коли батько вже тримав дитину в руках.

“Знаєте, що мене найбільше здивувало? Всі були дуже повільні, за винятком лікарки, яка їхала. Всі були дуже повільні, ніхто не поспішав, у всіх все було добре”, – каже Олександр.

В обласній лікарні пологи на землі назвали неординарною ситуацією. Але, мовляв, жінці варто викликати швидку. І молодий батько нібито помилився. Пішов в загальне приймальне відділення, а треба було в перинатальне, звідти вже направили б у коронавірусне.

Заступниця головного лікаря Черкаської обласної лікарні Наталія Лакуста каже – вся затримка з персоналом трапилася, бо медикам потрібно багато часу, щоб надіти захисну уніформу. У лікарні обіцяють провести службове розслідування.

“Вечірні вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Количество жертв обстрела Одесского района выросло

Количество жертв, погибших из-за обстрела Одесского района украинского государства 10 апреля продолжает...

В Риге началось расследование против мужчины, сорвавшего украинский флаг

В центре столицы латвийского государства мужчина сорвал флаг украинского государства.

В Гонконге макака заразила человека редким вирусом через укус, приемник коронавируса

Мужчина на данный момент находится в критическом состоянии в отделении интенсивной терапии.

Сколько людей пострадало от ночной атаки ВС РФ по Харькову?

В Харькове из-за попадания российского БПЛА в дом частного типа во время...