Вторник , 16 Апрель 2024
Политика

Григорій Немиря зустрівся з представниками Фонду Конрада Аденауера

У четвер, 27 червня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з представниками Фонду Конрада Аденауера.

Керівник представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле Бауманн подякувала Григорію Немирі та «Батьківщині» за плідну співпрацю та представила новопризначеного керівника представництва Тіма Петерса, який розпочне виконання своїх обов’язків з 30 серпня.

Зі свого боку Григорій Немиря повідомив, що згідно аналізу Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД), який було оприлюднено у середу, «Батьківщину» визнано найефективнішою партією з усіх 352 українських партій за останній політичний цикл 2014 – 2019 років.

Він також подякував Габріель Бауманн особисто та Фонду за підтримку демократичного розвитку України, сприяння побудові громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ та консолідацію демократичних інститутів у нашій державі.

Сторони обговорили ситуацію з проведенням реформ в Україні. При цьому особливу увагу було приділено боротьбі з корупцією в Україні та загрозливій ситуації, яка склалася в цій сфері у нашій державі.

Йшлося також про ситуацію, пов’язану з проведенням дострокових парламентських виборів, запланованих на 21 липня 2019 року.

У зустріч також брав участь Керівник відділу у справах Європи та Північної Америки Фонду Конрада Аденауера  Ларс Хензель.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...

Украина осудила иранскую массированную атаку на Израиль

Украина высказала свою позицию относительно атаки Ирана по Израилю.

Что Зеленский заявил о планах Путина на счёт Харькова?

Путин желает захватить город Харьков, тем не менее, Украина делает всё, что...