Пятница , 29 Март 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Нам сьогодні як ніколи потрібна єдність

Сьогодні з ініціативи Організації об’єднаних націй у світі відзначається День дружби.

Дружба – це важливо. Адже це те, що власне і робить нас людьми. Адже вся людська культура, вся наша цивілізація так чи інакше заснована на довірі, на співчутті, на взаємоподомозі. Все це складові дружби.

У сучасному стрімкому світі ми кожного дня за щось боремося, за щось виступаємо, щось долаємо… І в цій буденній суєті часто забуваємо про базові, основні, людські речі, які визначають наше життя. Дружба – одна з них!

В дружбі є щось феноменальне. Бо ж друг – це не родич, але часто він більше ніж родич. Це той, кому несеш свою радість і знаєш, що вона буде так само радісно, без заздрощів сприйнята. Це той, хто завжди прийде на допомогу, незалежно від власних вигод чи розрахунків. Це той, хто допоможе, втішить і розрадить. Дружба – це головна потреба для сучасної людини.

Так само дружба потрібна не тільки окремій людині, а й всій нашій країні. Нам сьогодні як ніколи потрібна єдність. Бо тільки так ми станемо справді сильними й щасливими. Надто багато у нас було останнім часом всіляких образ, взаємопоборювання, сварок, гарячих і не завжди потрібних дискусій. Дружба це все подолає. В основі нашої єдності – дружба. Проста і відверта, тепла дружба людини з людиною.

Тому я вас дуже прошу сьогодні згадати про своїх друзів, в тому числі й про давніх та вірних, яким давно не дзвонили, з якими давно не бачилися і не спілкувалися. Подзвоніть, напишіть їм, зустріньтесь нарешті один з одним та просто поговоріть, попліткуйте… Або принаймні напишіть про них! Тегніть своїх друзів у своїх постах в соцмережах. Давайте сьогодні зробимо день дружби спільним днем українців…

Юлія Тимошенко, Голова партії «Батьківщина», Facebook

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...