Четверг , 28 Март 2024
Политика

Зупинити розпродаж землі: Юлія Тимошенко домоглася парламентських слухань і розгляду альтернативних законопроектів (відео)

Аграрний комітет ВРУ підтримав пропозицію Юлії Тимошенко провести парламентські слухання щодо доцільності запровадження ринку землі до розгляду урядового законопроєкту в сесійній залі.

Окрім того, комітет підтримав розгляд всіх законопроєктів щодо землі, зокрема і внесених партією «Батьківщина», на засіданні комітету в п’ятницю, 11 жовтня, повідомляє ba.org.ua.

Як зазначила під час свого виступу на засіданні комітету, «Батьківщина» категорично проти урядового законопроєкту №2178. Вона обурилась тим, що цей документ був внесений до порядку денного парламенту без обговорення та рішення комітету.

«Це суперечити Конституції, регламенту роботи парламенту. Ухвалюються волюнтаристські рішення, не спираючись на думку людей! Законопроєкт непридатний для ухвалення. Він, по суті смертельний, – наголосила вона. – Ми не підтримували та не підтримуємо таке ставлення до землі. Не можна ставити на голосування в парламенті проєкт закону, який не сприймається ні суспільством, ні аграріями», – сказала вона.

Лідер «Батьківщини» повідомила, що вже 10 обласних рад, 28 районних і 9 міських звернулися до влади, а ще 130 рад всіх рівнів призначили позачергові сесії щодо питання недопустимості цього законопроєкту.

«Якщо парламент, комітет, депутати є виразниками ідей суспільства, то ви не можете не почути, що вся країна просить зняти з розгляду цей законопроєкт про розпродаж української землі без будь-яких правил», – заявила парламентарій.

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...