Четверг , 28 Март 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Земля та стратегічна власність мають залишатися в руках українців і використовуватися для розвитку нашої країни

Стратегія національного розвитку має базуватися на використанні ресурсів, які є в країни, в інтересах усіх українців, як це і передбачає, розроблений найкращими вітчизняними фахівцями «Новий курс України».

Про це Юлія Тимошенко сказала під час прямого ефіру на телеканалі 1+1.

Лідер «Батьківщини» наголосила, що нова влада має унікальний шанс втілити цю стратегію в життя. Для цього потрібно не розпродавати національне надбання за безцінь, а використовувати його для розвитку країни, наголосила політик.

За словами Юлії Тимошенко, потрібно змінити фінансово-кредитну політику держави, стимулювати розвиток підприємництва, насамперед дрібного та середнього, зменшувати податковий тиск на економіку, підіймати доходи громадян, переходити від сировинної моделі до інноваційної «економіки знань». Для цього, запевнила Голова партії, наразі є всі можливості і потрібно не позбуватися ресурсів, а раціонально використовувати їх в інтересах усіх українців.

Юлія Тимошенко занепокоєна тим, що замість цього уряд і парламентська більшість із наполегливістю, гідною кращого застосування, форсують розпродаж земель сільськогосподарського призначення, об’єктів національної інфраструктури та стратегічних підприємств, зокрема оборонних. Це не стратегія розвитку, це сценарій колонізації України, наголосила вона.

«Батьківщина» ніколи не була і не буде в опозиції до власної країни, ми підтримуємо всі кроки, спрямовані на розвиток і зміцнення нашої держави, але ми не будемо мовчати, якщо бачимо помилки влади, які завдають шкоди інтересам України та українців», – заявила Голова партії, висловивши надію на те, що в президента ще є шанс зупинити негативний сценарій і стати на захист національних інтересів.

Вона закликала керівника держави негайно відкликати законопроєкт про розпродаж землі, накласти вето на закони про розпродаж стратегічної власності та не дати позбавити Україну її газотранспортної системи.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...