Четверг , 28 Март 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Ухвалення земельних законів за зачиненими дверима – злочин проти народу (відео)

Представники президентської монокоаліції в парламенті свідомо порушують регламент, форсуючи ухвалення закону про розпродаж української землі, закриваючи для публічної участі аграрний комітет – «Батьківщина» готує заяву про злочин під час розгляду земельних законів та ініціюватиме відставку голови аграрного комітету.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.

«Наша команда збирає та систематизує всі порушення щодо проведення Комітету і взагалі до всіх кроків, які пов’язані з розглядом законопроєктів про розпродаж сільськогосподарської землі. Ми готуємо заяву про злочин та будемо вимагати відставки голови Комітету Миколи Сольського», – заявила лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана, що своїми діями представники «Слуги народу» демонструють персональний інтерес у протягуванні варварських для українського народу законів.

«Ви не маєте права сьогодні так грубо і нечесно розпоряджатися ресурсом, який належить усьому народові України. Ви не можете узурпувати його право розпоряджатися своєю власністю. І коли Конституційний Суд винесе рішення, кожен із вас буде відповідати і перед законом, і перед народом України», – обурилася Голова «Батьківщини».

Юлія Тимошенко застерегла усіх прихильників розпродажу сільськогосподарських земель, що «Батьківщина» буде протистояти протягуванню документів, які ламають націю.

«Ми хочемо, щоб ви подивилися на всіх попередників. Рано чи пізно конкретні особи з конкретними прізвищами відповідають за порушення закону. За те, що ви сьогодні свідомо топчете національні інтереси, також буде відповідальність!» – резюмувала Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...