Пятница , 29 Март 2024
Политика

Зе-команда розписалася у власній некомпетентності й мусить якнайшвидше піти, – Юлія Тимошенко (відео)

Найближчі соратники президента підтвердили те, що й до цього було очевидно всій країні, – біля державного керма стоять профани, які абсолютно не розуміються в економіці та управлінні державою.

Про це заявила Юлія Тимошенко, коментуючи в кулуарах Верховної Ради скандал з оприлюдненням записів наради у прем’єр-міністра, в яких він називає себе профаном в економіці й констатує некомпетентність Зеленського.

«Такі розмови ключових гравців команди президента відкривають очі українському суспільству. Коли вони самі це про себе говорять, що прем’єр не обізнаний в економічних питаннях – і це під час кризи та фінансового краху, який сьогодні переживає країна, – це означає, що хтось свідомо кидає нам в руки невігласів, які роблять те, що їм замовили ззовні», – заявила лідер «Батьківщини».

На думку Юлії Тимошенко, нині немає значення, відправить президент Зеленський прем’єра Гончарука у відставку чи ні. Від непрофесіоналізму нинішньої влади Україну врятує лише повна її заміна.

«Тут не питання, як тепер вони переставлятимуть стільці – зніматимуть Гончарука чи ні, що вони робитимуть з урядом. Цю владу потрібно негайно міняти всю – від некомпетентного президента до кожного некомпетентного чиновника, якого він привів із собою. А також депутатів, які голосують за продаж землі, повернення грального бізнесу, знищення малого та середнього підприємництва. Їх всіх треба негайно прибирати», – переконана Юлія Тимошенко.

Голова партії вважає, що власну неспроможність керувати країною президент та прем’єр визнали вже давно: провалом виконання бюджету 19-го року та генеруванням нав’язаних ззовні антинародних законопроєктів, які продовжують прийматися в турборежимі.

«Країна емоційно, базуючись на серіалі «Слуга народу», віддала своє життя в руки некомпетентним профанам. Сьогодні ж вибір простий – або вони процвітатимуть, але тоді країна буде гинути, або країна процвітатиме, але тоді вже без них. Хай вони повертаються у свій бізнес, у свої 95-ті квартали і не отруюють життя Україні», – підсумувала Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...