Пятница , 19 Апрель 2024
Политика

Олещук: Гордон бере інтерв’ю у Поклонської тому, що лише такі інтерв’ю вам, шановні співгромадяни, цікаві

«Гордон бере інтерв’ю у Поклонської тому, що лише такі інтерв’ю вам, шановні співгромадяни, цікаві. Такі інтерв’ю і стають предметом обговорення “загалу”. Гордон став тим, ким він є тому, що прекрасно відчуває, що можна “продати”, а що – ні. Поклонську можна продати, бо після цього інтерв’ю кожен вважає за потрібне висловити свою думку, ну а кількість згадування прізвища Гордона у ЗМІ зростає до неймовірних показників», –  про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише  політолог Петро Олещук.

«До цього часу не можу забути прес-конференцію Порошенка (за часів президентства), коли Гордон його питав про те, як якісь ультраправі йому погрожують через презентацію книги у Львові. Фактично, Гордон використав топ-подію року (підсумкову прес-конференцію президента) для промоушену власної книги і власних “творчих вечорів”, але так усе подав, що відчули це лише професіонали. У цьому – він весь.

Гордон – це майстер паблісіті. Тому він дає загалу те, що загал хоче. Навіть якщо цей самий загал і не хоче цього визнавати публічно. Гордон зануриться у темряву колективного несвідомого і дістане звідти дещо… Так, загал хоче дивитися інтерв’ю зі зрадниками, бо вони “цікаві”, і загал хоче це обговорювати. Ну а те, що будуть обговорювати… Там неодмінно буде Гордон.

Ну і просто хочу нагадати. За період правління Сивочолого Гетьмана жодних вироків (заочних) тій самій Поклонській (і купі інших зрадників) винесено не було. Хоча, наче, саме впровадження інституту заочного засудження було пов’язано саме із потребою оцінки дій таких як вона. Чому? Залишаю на ваш розсуд», – завершує політолог.

 

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...