Вторник , 16 Апрель 2024
Политика

Фесенко: Схоже починається війна соціологічних опитувань на столичному електоральному майданчику

«Схоже починається війна соціологічних опитувань на столичному електоральному майданчику. Центр «Соціс» оприлюднив інформацію про рейтинги політичних партій в Києві. Оскільки цей соціологічний центр вже давно є близьким (через Ігоря Гриніва) до Петра Порошенка, то не є дивним, що на першому місці в цьому опитуванні партія «Європейська солідарність». На другому «Слуга народу», на третьому – «УДАР»», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Володимир Фесенко.

«Але деякі «злі язики» стверджують, що насправді все навпаки: на першому місці – «УДАР», а партія П.Порошенка лише на третьому. Навіть не знаю кому вірити.  Знов таки, деякі «злі коментатори» стверджують, що така «соціологія» спрямована на те, щоб переконати Віталія Кличка в необхідності союзу с партією П.Порошенка. Сумніви також викликають низькі рейтинги «Голосу» (лише 4%) і «Свободи» (лише 3%). Як для Києва виглядає трохи замало. Тому дочекаємось інших опитувань. Щось мені підказує, що довго чекати не доведеться.

І ще одна цікава новина по київських виборах. Сьогодні на «Українській правді» з’явився розлогий матеріал про Віктора Ляшка, головного санітарного лікаря України. І все це на тлі чуток про можливість висування Віктора Ляшка на посаду мера Києва від партії «Слуга народу». Нібито він поки не дав згоду на такий сценарій. Але різні джерела стверджують, що його рейтинг по Києву вже заміряють. І згаданий матеріал на «Українській правді» дає підстави для висновку, що у пана Віктора явно є політичні амбіції. До того ж він один з дуже небагатьох українських політиків, який має позитивний баланс довіри до себе. Щось мені здається, що у нас з’являється нова політична зірка», – завершує політолог.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...

Украина осудила иранскую массированную атаку на Израиль

Украина высказала свою позицию относительно атаки Ирана по Израилю.

Что Зеленский заявил о планах Путина на счёт Харькова?

Путин желает захватить город Харьков, тем не менее, Украина делает всё, что...

Кэмерон призвал США разблокировать помощь Украине

Британский МИД призвал США к тому чтобы разблокировать пакет военной помощи украинскому...