Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

“Піддута, але робоча, як корабельна сосна, президент підстрибне”: Корнієнко з матюками розповів Арахамії про колегу-“слугу”. ВІДЕО

У розмові з Давидом Арахамією Олександр Корнієнко назвав Ірину Алахвердієву “робочою бабою”, порівняв її із “корабельною сосною” і запевнив, що Володимир Зеленський “бл*дь, ох*їє”

У такий спосіб співголови “Слуги народу” обговорили можливих кандидатів у Миколаєві.

Бесіда “слуг” мала місце перед їхньою пресконференцією. Мікрофони було ввімкнено, тож високу оцінку, яку Корнієнко й Арахамія дали своїй колезі, нардепці Алахвердієвій, вдалося зафіксувати на записі.

Ось ця розмова – мовою оригіналу:

Корнієнко: Алахвердиева – вообще красотка.

Арахамія: Да.

Корнієнко: Такая поддутая, конечно, немножко. Чуть-чуть тюнинг too much. В общем, баба рабочая, вообще. Как корабельная сосна. Она здесь отх*ярит тут триста встреч за четыре месяца. И выиграет. Она такая вживую. Энергетика.

Читайте також: Мовчазні “слуги”: КВУ підрахував депутатів, які не виступають у парламенті

Арахамія: Энергии много. 

Корнієнко: Ну ты к президенту ее заведешь, ты увидишь. Как он, бл*дь, ох*еет, подпрыгнет. Выкурит все айкосы. Скажет: “Баба да. Баба да”.

Відео спричинило скандал, на який довелося відреагувати Корнієнкові. Так, “слуга” із розумінням поставився до того, що багатьох обурила його розмова з Арахамією, однак при цьому заявив, що “запис був змонтований”, а фрази – “вирвані з контексту”. 

Що ж до Алахвердієвої, то, за словами Корнієнка, вона буцімто “жодного відношення до обговорюваних питань не мала”. Утім “слуга” додав, що, ведучи мову про нардепку, вони з Арахамією “обговорювали товаришів і соратників по політиці як товаришів і соратників по політиці”.

“Стосунки між нами всіма, незалежно від статусів депутатів, ґендеру та статі – приблизно однакові, – запевнив красномовний політик. – Трошки близькі, трошки іронічні, але в кожному разі це стосунки людей, які об’єднані однією метою і складають команду”.

Читайте також: Блогерка окреслила найбільший комунікаційний провал влади на найвищому рівні

“Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа”, – наголосив Корнієнко й вибачився перед тими, “зокрема жінками”, кого така “специфіка мови” могла образити.

Водночас обговорювана Алахвердієва, коментуючи “цей низькопробний бруд”, назвала запис “фейком”. 

“Опубліковане “сенсаційне відео” – монтаж, – погодилася із висновками балакучого колеги “слуга”. – Мені вже подзвонили Давид Арахамія і Саша Корнієнко та присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого”.

Алахвердієва додала, що “слуги” вочевидь вели мову про “потенційних кандидатів у міські голови та до списків партії на місцевих виборах”.

“У передвиборчій боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків”, – підсумувала депутатка й підкреслила, що їй ідеться не про конкретних однопартійців, які мають її за “піддуту”, але “робочу бабу”, а чомусь про неназваних опонентів.

“Що б не креативили опоненти – залишиться на їхній совісті”, – певна Алахвердієва, яку соратник порівняв із “корабельною сосною”.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...