Четверг , 18 Апрель 2024
Политика

Зеленський штовхає Україну в пастку комуністичного Китаю

Зеленський запрошує в Україну “великого Сі Цзіньпіна”, планує їхати в “чарівну КНР” та оголошує курс на повну китаїзацію України

Протягом місяців посольство КНР готувало підривну кампанію в Україні, яка розпочалася, символічно, 1 жовтня – на 71 роковини засування комуністичного Китаю.

Востаннє подібна китайська інтервенція на українські терени відбувалася чи не під час середньовічної монгольскої навали. Минули сторіччя, і тепер, за президентства Зеленського, Україна може знову опинися в пастці – як китайській, так і комуністичній.

Сьогодні на офіційному сайті президента України оприлюднили велике інтерв’ю Зеленського комуністичній сміттярці “Сіньхуа”. Й ось головні тези.

1. Україна має “вдихнути нове життя” у відносини з комуністичним Китаєм, адже КНР – “центр сили” для України.

2. Україна не підтримує Гонконг, Тайвань, окуповані Тибет і Східний Туркестан; натомість Україна вважає, що неголосування КНР за жодну з резолюцій ООН щодо окупованого Криму, а також утворення фінансового та військового союзу із Росією – це прояви поваги до України.

Читайте також: Китайське свавілля в Гонконгу мало би спонукати до нової холодної війни

Цитата: “Мені приємно констатувати, що українсько-китайська взаємодія завжди базувалася на міцному фундаменті взаємної поваги до суверенітету, територіальної цілісності й незалежності, невтручанні у внутрішні справи та визнанні обраного народом шляху розвитку. Ці непорушні базові принципи і їхня тверда підтримка з боку Китаю мають для нас важливе значення, особливо в останні роки російської агресії проти моєї держави”.

3. Розвиток відносин із комуністичним Китаєм – пріоритет Зеленського й уряду; має бути нова стратегія зміцнення відносин.

4. Україна співпрацюватиме із КНР найбільше з держав Східної Європи.

Додаткова цитата: “Хочу окремо наголосити, що Україна стала однією з перших країн, яка підтримала ініціативу Голови КНР пана Сі Цзіньпіна “Один пояс, один шлях”. Україна має унікальне географічне розташування – на східному кордоні ЄС, на шляху з Азії у Європу, а також між Чорним і Балтійським морями. У нас є необхідний економічний і промисловий потенціал для ефективної участі в цьому амбітному проекті”.

5. Україна жадає китайських кредитів, а також залучення КНР до аграрної, транспортної та машинобудівельної сфери.

6. Китаїзація молоді – пріоритет, Україна пишається випуском сотень китаїстів щороку, китайську мову мають вивчати у школах.

7. Україна вдячна Комуністичній партії Китаю за “вчасну допомогу”, що врятувала українців від коронавірусу.

Додаткова цитата: “Особливо вдячні китайським компаніям, громадським об’єднанням (що?!! – А. Х.), народним урядам провінцій і звичайним громадянам за надану Україні вкрай необхідну та вчасну допомогу. Цей вияв дружньої підтримки є особливо важливим і цінним для нас у ці складні часи”.

8. Україна планує закупати китайську вакцину від китайського вірусу.

9. Україна розвиватимк відносини із КНР на всіх політичних рівнях: комуністичних депутатів, комуністичних міністрів, тощо.

Читайте також: Росія йде в руки Китаю – журналіст

Додаткова цитата: “Гадаю, що для цього ми маємо відновити повноцінний політичний діалог між нашими державами. Маємо відновити динаміку двосторонніх контактів на рівні міністерств і відомств, на рівні очільників урядів, парламентів та, безумовно, лідерів. Буду радий вітати Голову КНР Сі Цзіньпіна в Україні. Для мене було б великою честю відвідати чарівний Китай”.

10. Зеленський вважає, що режим КНР – це великий, мудрий режим, заснований великим Мао, а також, що КНР зможе втілити в життя всі свої плани.

Додаткова цитата: “Упевнений, що завдяки мудрому керівництву, далекоглядній політиці, налаштованості на перемогу китайський народ реалізує всі свої амбітні плани”.

Висновки

Вони будуть короткі, бо слів у мене нема. Скажу просто, що це – найжахливіше, що я бачив за режиму Зеленського.

Китайська загроза – це не міф. Це стосується кожного з нас.

І найстрашніше те, що у боротьбі за свободу України від китайського комунізму нас дуже мало. Жодна політична партія України не порушує цей порядок денний, у той час, як єрмаки-зеленські відкривають брами України (та Європи) для чергового комуніста.

Доки ми дивимося на шматки, відомі як Росія, за нею – справжнє зло.

Сподіваюся, у нас ще є час зупинити трагедію.

Артур ХАРИТОНОВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...