Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

Президент потрапив в ідіотську ситуацію, бо оточив себе ідіотами, – Андрусів

Чергова підстава Президента. Коли оточуєш себе ідотіами, рано чи пізно потрапляєш в ідіотську ситуацію. Здається, коментувати дії влади доведеться щоразу починаючи з цієї тези.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Виконавчий директор Українського інституту Віктор Андрусів, інформують “Вечірні Вісті”.

1. Президент заявив про проведення опитування.

Що думали автори, які придумали ідею виступити першій особі з цим – важко уявити. По-перше, законопроект з правом ЦВК проводити опитування – не прийнятий. А це означає , що будь-які опитування, які анонсує сам Президент мають мати інші підстави для законності. Але якщо сам Зеленський тепер анонсує волонтерські ініціативи ну то….

2. Питання не озвучені.

Не назвати питання, ще більше збурити людей. Очевидно, що якщо це питання легалізації зброї, канабісу і проституції – то ховати їх немає змісту. Відмова назвати питання може означати тільки одне: це питання виборів на окупованих територіях і питання подачі води в Крим.

Саме по цим двом питанням і залетів Єрмак. Справа в тому, що так зване “перемир’я” – видано росіянами в кредит. Єрмак переконав їх, що отримавши перемир’я наперед він отримає важелі для просування питання води в Крим і виборів. Але оскільки ідеї внести в Раду постанову про вибори на всій території, а також намір приватизувати Кримський канал провалились – Єрмак хоче показати хоча б хорошу міну. А це в тому числі, якесь опитування.

3. Легітимність опитування

Якщо це не опитування від ЦВК, і не референдум – то щоб це не було воно не має ніякої цінності. Навіть якщо мова йде про канабіс (що вже викликає сміх, і без покурювання) заявити, що якесь волонтерське опитування щось показало – немає жодної цінності.

Ідіоти, Володимире Зеленський, це не тільки про погані результати, це ще й про майбутні кримінальні справи.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...