Четверг , 28 Март 2024
Политика

Президент проштовхує легалізацію наркотиків. Чи готові на це українці – може визначити лише референдум, а не «потішні опитування» від влади, – Юлія Тимошенко (відео)

Якби влада хотіла дізнатися думку людей, вона б ухвалила закон про референдум і винесла на нього усі питання, які визначають майбутнє України. Замість цього українцям підсовують фальсифікат – так зване опитування, невідомо ким фінансоване, ніким, крім влади не контрольоване і результат якого легко вигадати «зі стелі». Судячи з набору питань, які президент планує винести на це опитування, мета його лише одна – легалізація наркотиків, зокрема марихуани.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Вона нагадала, що в Україні ще з 2000 року існує перелік наркотичних та психотропних препаратів, які можна використовувати для лікування важкохворих людей. Тобто, зауважила Юлія Тимошенко, канабіс для медичних цілей вже давно дозволений, але під жорстким державним контролем.

«Але зараз влада хоче поставити це питання ще раз, через те, що вже є план, який неодноразово був озвучений ще з часів сумнозвісної Уляни Супрун, – легалізація наркотиків. Це акція, яка робиться проти української нації, проти української держави. Тому треба не на «потішних опитуваннях» про це запитувати у людей. Для таких речей існує референдум», – зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко переконана, що рішення людей у таких важливих для всієї нації питаннях має бути вирішальним, і для цього проводяться не опитування, а всенародні голосування, які, між іншим, під час своєї передвиборчої кампанії обіцяв застосовувати президент.

«Минуло майже два роки – закону про референдум немає. Його затягують як тільки можуть… Сьогодні потрібен справжній референдум, а не «потішні» опитування про легалізацію марихуани. Це не жарти, це – життя наших дітей», – застерегла Голова партії.

Юлія Тимошенко закликала українців прийти 25-го жовтня на виборчі дільниці та своїми голосами дати оцінку владі й курсу, яким вона веде країну.

«Скажіть «так» або «ні» тому, що робить зараз центральна влада, монобільшість та президент. Віднесіться до цих виборів серйозно, захистіть себе, своїх дітей та Україну», – закликала лідер «Батьківщини».

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...