Пятница , 29 Март 2024
Политика

Зеленському треба почистити свою команду від тих “штірліців”, які допомагали заглядати в очі Путіну, – Братущак

“Байден оголосив надзвичайну ситуацію у сфері нацбезпеки через дії Росії. У українців одразу може виникнути питання: що за фігня, російська армія на кордоні з Україною, а загроза нацбезпеці США. Насправді, не зовсім так. Росія зараз по всій країні проводить “навчання”. На квітень “заплановано” 4000 “навчань”. У тому числі в районі Арктиці і на Дальному Сході. Зокрема, “вчаться” виявляти і знищувати підводні човни. Нам здається, що де США, а де Росія. Але там через якусь Арктику вже і США. І зі Штатами у Росії може бути заруба за цю Арктику”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіст Олексій Братущак, інформує UAINFO.org.    

“Плюс всесвітня мережа. Вона взагалі прибирає усі кордони. Байден прямо вказав на загрозу через кібератаки Росії. Ну і плюс втручання у вибори. Це теж не про умовне вкидання бюлетенів. Це і про інформаційний вплив.

Тому дії Байдена зрозумілі. А тепер давайте до наших баранів. Тих, що зібралися на нашому кордоні. І не лише.

“Чи буде війна?”, – напевно, головне питання нині в Україні. Але війна вже йде. І не лише окопна з гойдалками “перемир’я-загострення-перемир’я-загострення”.

Велика війна далеко не завжди починається з першого пострілу. Нині війні передують інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО). Ці ІПСО Росія вже проводить щодо України. І це не якась окрема маленька операція. Йде тотальна ІПСО, і показове пересування військової техніки – це частина цієї операції.

Велика війна Росії проти України вже почалася. Залишається питання: чи почнуть у цій великій війні стріляти ті підрозділи, які стягнули до нашого кордону.

Зазвичай війни закінчуються мирними угодами. І нам важливо не програти велику війну до першого пострілу. Не піти на умови Путіна під умовною назвою “Мінськ-3”. Навіть під загрозою широкомасштабного чи локального вторгнення.

Ну і да, треба вже якось і Зеленському чітко сформулювати: я помилився, миру з Путіним досягнути не можна, ворог у воріт, а десь вже і в нашій хаті. І почати вводити надзвичайні заходи. Один з перших – почистити свою команду від проросійських та антизахідних елементів. Від тих “штірліців”, які допомагали заглядати в очі Путіну, класти болт на МВФ, виявляти “соросят”, знищувати “партію війни”. Тепер вони перетворюються на учасників російської ІПСО в самому оточенні Зеленського. І для цього навіть окремого засідання РНБО не потрібно”, – завершує журналіст.

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...