Пятница , 29 Март 2024
Политика

Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч: “Ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час”

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий прийняти Президента України Володимира Зеленського в Москві. Так він відповів на пропозицію провести зустріч на Донбасі, пише Корреспондент, інформує UAINFO.org

“Що стосується пропозиції українського керівництва і Президента Зеленського – хотів би сказати таке. Останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, які руйнують російсько-українську дотичність. Це стосується низки проблем у двосторонніх відносинах, це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, це має стосунок до російської мови і до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні… Дуже багато кроків, про що ми тільки шкодуємо”, – сказав Путін під час зустрічі з Олександром Лукашенком у четвер, 22 квітня.

“Якщо Президент Зеленський хоче вдатися до відновлення цих відносин, ми це тільки вітатимемо. Залишається питання: що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо йдеться про обговорення проблем Донбасу, то передовсім керівництву України треба зустрічатися з керівниками “республік” – “ЛНР” і “ДНР”, а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія. А якщо мова про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо Президента України в Москві в будь-який зручний для нього час”, – додав він.

Корреспондент

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...