Среда , 24 Апрель 2024
Политика

Російські пропагандисти Попов і Скабєєва вивели на екран своєї помийної програми список недружніх до РФ Держав. Прямо G9! – Назар Приходько

“Яка прекрасна компанія! Російські пропагандисти Попов і Скабєєва вивели на екран своєї помийної програми список недружніх до РФ Держав. До списку увійшли: США,  Литва,  Латвія,  Естонія, Сакартвело, Україна, Польща, Чехія, Велика Британія. Прямо G9! “, – про це насвоїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.  

“І скажу з абсолютною впевненістю – це не межа!

Дуже скоро цей список поповнить Болгарія, яка прямо звинуватила російську агентуру у вибухах на складах боєприпасів у 2014-2015рр., Фінляндія, яка офіційно оголосила, що не відкидає подачі заявки на вступ до НАТО, паралельно домовившись з Естонією про будівництво тунелю під Фінською затокою, який з’єднає два братні Народи і в майбутньому зможе дуже ускладнити РФ життя…

Приєднається Словаччина, яка погнала проросійського Прем’єра Ігора Матовіча, вислала російських дипломатів на знак солідарності з Чехією, а також прописала в оборонній доктрині на 2021-ий рік всебічну підтримку України в контексті нашого вступу до НАТО, Румунія, яка підтримує наші Євроатлантичні прагнення і нещодавно провела з нами військово-морські навчання, ну і Азербайджан, який знайшов на полях битви за Карабах уламки ракет від російських «Іскандерів», яких не могло бути на озброєнні армії Вірменії.

Коротше – все тільки починається! Кількість ворожих до РФ Держав на Європейському континенті зростатиме, а значить автоматично зростатиме кількість наших Друзів, ну або принаймні партнерів та союзників.

А РФ задовільнятиметься дружбою з нелегітимним Лукашенком, бідною в усіх сенсах Вірменією, агресивною, втім абсолютно контрольованою НАТО Угорщиною, ну і Сербією, цим оточеним уламком «русского мира» на Балканах. І то – це задоволення буде дорогим і недовгим.

А на завершення ще раз порадію чудовій компанії в якій опинилась Україна і «бомбілову крєпостних» від Владівостока до Смолєнска з цього приводу”, – завершує Приходько.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.

Греция хочет создать себе ПВО, основываясь на “Железном куполе”

Греция планирует начать разработку системы противовоздушной обороны аналогичную израильскому "Железному куполу".