Пятница , 29 Март 2024
Политика

Політолог: Визнаймо – у Зеленського кадрова імпотенція. Він не знає із ким працювати

“Степанов і пустота. З сумом спостерігаю на чергові намагання Зеленського послати Степанова у відставку. Логіку Влади розумію – те що відбувається з вакцинацією це треш. У Зімбабве більше вакцинованих, ніж у нас. І якщо у Світі рівень смертності падає за останні дні ми піднялись на 6 місце у світі по кількості хворих на ковід”, – про це на своїй сторінці У Фейсбуці пише політолог Віктор таран, інформує UAINFO.org

“І як би зараз Степанов не намагався виправити ситуацію, розганяючи джинсу на всіх можливих інформаційних площадках, відповідальність за цей провал лежить виключно на ньому. А відповідно і на смертях людей, які померли через те що не отримали вчасно вакцину.

Звісно, Зеленський і Шмигаль, розуміючи політичну відповідальність за цей провал, хочуть його поміняти. Але є дві проблеми. Перша. Зняттям Степанова Влада визнає, що провалила вакцинацію. Більше того, прийдеться голосувати за постанову, яку зареєструвала опозиція – Голос, ЄС та інші опозиційні депутати. Допустити публічну перемогу опозиції? Медійно така історія дуже погана.

Друга проблема – нема кого на його місце призначити. Визнаймо – у Зеленського кадрова імпотенція. Він не знає, із ким працювати. В Офісі передумали просувати Віктора Ляшка на цю посаду, а інших кандидатів у них не має. Звісно, є гідні медики та професіонали. Але він їм не довіряє, оскільки асоціює з іншими політичними силами. ЄС, ОПЗЖ, Голос, Батьківщина. Вони всі для нього чужі. Зеленський не розуміє, на кого спертися. І це дозволяє Степанову залишатися на робочому місці.

Саме тому у Зеленського оголосили, що наступне засідання Ради з питань відставки Степанова відбудеться після травневих свят. За цей час будуть шукати відповідь на два питання. Як зняти Степанова, не проголосувавши за Постанову, яку зареєструвала опозиція? Хто замінить Степанова?

І якщо відповідь на перше питання ще можна знайти (процедурно можна зареєструвати свою Постанову і спробувати її проголосувати першою) то на друге питання відповіді не має.

І якщо рішення не знайдуть, Степанов залишиться на посаді, а українці продовжуватимуть хворіти і помирати через провалену Степановим вакцинацію.

Наприкінці нагадаю дві цифри. За сім років війни на Сході країни загинуло близько 14.000 українців. Від коронавірусу померло 43.000 українців. Тобто через халатність Степанова померло в три рази більше українців ніж від куль російських терористів. І цифра кожного дня продовжує рости”, – завершує політолог.

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...