Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

Бутусов: “Залізна підтримка” ЄС буде у нас тоді, коли ми самі продемонструємо власну “залізну волю” дати відсіч Путіну

“Перемога над “Дехто”. Президенту Зеленському варто спробувати відповісти на ключове питання – так чому ж ЄС не демонструє “залізну підтримку” України? Можливо, тому що “дехто” в керівництві України бореться з Путіним вмовляннями припинити агресивні дії та навіть боїться назвати ворога на ім’я, щоб не псувати з агресором особистих стосунків?”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіст Юрій Бутусов, інформує UAINFO.org

“Можливо, тому що “дехто” на Банковій не коментує загибель українських воїнів на фронті та каже, що у нас велике перемир’я, і поводить себе так, ніби нічого важливого на фронті не відбувається?

Можливо, тому що навіть на річницю збитого росіянами Боїнга МН-17 президент Зеленський не написав хто саме це зробив та хто має за це відповідати у суді перед нашою країною в тому числі?

Можливо, тому що “дехто” в керівництві України призначив проросійського політика на посади начальника комітету по розвідці при президенті України та провалив усі розвідувальні операції проти Росії, в тому числі спільні з НАТО?

Можливо, тому що керівництво України тільки на словах каже про реформи і шлях до ЄС та НАТО, а насправді структури оборони та безпеки залишаються “совковими” і нема стратегії реформи армії?

Ніколи не будуть надійні союзники у країни, керівництво якої вимагає захисту від інших, і мало що робить для свого власного захисту.

Ніколи не буде потрібної допомоги у тих, хто стоїть у позі жертви та безпорадно благає агресора зупинити злочини.

“Залізна підтримка” ЄС буде у України тільки коли ми самі продемонструємо власну “залізну волю” дати відсіч Путіну, якщо ми покажемо як ефективно чинити опір. Саме опір Росії підняв хвилю підтримки України у війні, саме готовність йти до кінця у боротьбі за незалежність.

Для початку треба перемогти в собі цього “Дехто”, перестати його лякатись, назвати речі у війні своїми іменами. А тоді буде доречно робити закиди комусь іншим. Це наша війна, і це нам треба бути чесними перед самим собою. Перемога над словом “Дехто” – це перший крок для перемоги України”, – завершує Бутусов.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Греция хочет создать себе ПВО, основываясь на “Железном куполе”

Греция планирует начать разработку системы противовоздушной обороны аналогичную израильскому "Железному куполу".

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...