Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

Трішки політичних інсайдів напередодні переформатування уряду: Тарана вирішили звільнити, а Малюську – не чіпати – політолог

“Трішки політичних інсайдів напередодні переформатування уряду. Так от, наразі дійсно готується відставка двох міністрів – Андрія Тарана та Марини Лазебної”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, інформує UAINFO.org.

“Першому не можуть пробачити корупційні скандали в армії Другій – провал у галузі. У депутатів з профільного комітету, та й не тільки, накопичилася маса претензій. Чого тільки вартий інцидент, коли Лазебна в розріз рішення більшості депутатів просила президента заветувати законопроект про збереження санаторних шкіл-інтернатів.

По інших кандидатах поки пауза. До Олександра Ткаченка не має претензії – занадто гарно він веде публічну війну з Кличко

Питання відставки Олега Уруського теж зараз не стоїть. Про зміни в Мінстратегпромі регулярно роблять інформаційні вкиди зацікавлені особи, які не бажають проведення реформ в галузі. Дуже ласим шматком є стратегічна промисловість.

Міністра юстиції вирішили теж поки не чіпати. Можливо, тому що він дуже вчасно розпочав атаку на парламент та Разумкова, вимагаючи від них ухвалити законопроект про олігархів без висновку «Венеціанської комісії.

Ну і кастинг на Прем’єра поки закритий. Звісно, до кінця вересня картина може помінятись. Але станом на зараз десь так”, – завершує політолог.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...