Среда , 24 Апрель 2024
Спорт

УЄФА оштрафувала Златана Ібрагімовича за зв’язки з букмекерами

Представники УЄФА оштрафували нападника Мілана Златана Ібрагімовича на 50 тис. євро за незаконні зв’язки з мальтійською букмекерською конторою.

Крім 39-річного шведського футболіста, голова Апеляційного органу УЄФА також вирішив “попередити і оштрафувати” футбольний клуб Мілан на 25 тис. євро за порушення правил асоціації, інформує НВ.

Нагадаємо, в квітні 2021-го деякі шведські медіа заявили, що нападника Мілана Златана Ібрагімовича можуть відсторонити від футболу на три роки за нелегальні зв’язки з букмекерською конторою.

У 2018 році Ібрагімовича публічно оголосили представником Bethard, а пізніше журналісти заявили про те, що шведська компанія Ібрагімовича володіє близько 10% цієї букмекерської контори.

Кілька тижнів тому Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) почав розслідування для перевірки можливих зв’язків футболіста Златана Ібрагімовича з букмекерською компанією.

У 2019 компанія Ібрагімовича заробила $35,5 млн, а на днях стало відомо, що мальтійський оператор Esports Entertainment Group придбає Bethard за 16 млн євро і 12% чистого прибутку букмекерської контори за два роки (приблизно $27 млн).

НВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Костюк обыграла третью ракетку мира и вышла в полуфинал WTA 500

Теннисистка украинского происхождения Марта Костюк во время турнира WTA 500, проходящего в...

Какие будут результаты Олимпийских игр 2024? Мнение аналитиков США

Аналитики компании Gracenote сделали прогнозы относительно победителей медального зачёта на Олимпийских играх...

Матч между “Днепром-1” и “Зарёй” закончился результативной ничьей

"Днепр-1" упустил победу соперникам из луганской команды "Заря" в 23-м туре украинской...