Четверг , 28 Март 2024
Общество

Вадим Івченко: Єдиний уклад в аграрному секторі, який можливий — це фермерство, сімейне фермерство, мале і середнє сільгоспвиробництво (відео)

Україна має 33% світових запасів чорноземів. Про це ми знаємо всі, але чомусь 29 років цим не користуємось…

План нашої команди – всю сировину, яку вирощує Україна потрібно переробляти у готову продукцію. Це наша стратегія! І тоді матимемо не 18 мільярдів доларів експорту в інші країни нашої аграрної сировини, а будемо як Італія – отримуючи вдесятеро більше з гектара землі отримуватимемо 180 мільярдів доларів доходів від експорту в українську економіку. А це ще півтора ВВП країни! Ось наш ресурс. 

Єдиний уклад в аграрному секторі який можливий – це фермерство, сімейне фермерство, мале і середнє сільгоспвиробництво. Поки ми не побудуємо цей уклад і не дамо можливість нашим фермерам та сільгосптоваровиробникам мати сільськогосподарську землі в своїй обробці для тих хто живе та працює на землі – нікому не дамо ввести базар сільськогосподарської землі. Базару та “дикого” ринку не буде! Буде європейська модель створення фермерства і мінімум додатково 2 мільйона нових робочих місць в аграрному секторі, в переробці. І це не просто наш успіх – це наш шлях. Наша аграрна команда точно знає як цього досягти. Така стратегія можлива і вона буде втілена в життя. 

Вадим Івченко

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.