Пятница , 29 Март 2024
Общество

Сьогодні молодь не має перспектив для життя та роботи в Україні. Якщо ситуацію не змінити – в країни не лишиться працюючих людей, – Вадим Івченко

Командою «Батьківщини» напрацьовано чимало законопроектів, щодо молодіжної політики. І всі ці закони, маю надію, швидко будуть прийняті новим скликанням Парламенту.

12 липня в Кам’янському зустрівся з мешканцями міста. Обговорювали стан справ в економіці та соціальній сфері. Говорили про те, що люди виїжджають з країни, і, вважаю, що в цьому винна політика, яку проводив попередній уряд разом з президентом Порошенком. Сьогодні молодь не має перспектив для життя та роботи в Україні. Вже сьогодні 17% випускників ВУЗів мають документи на роботу в Чехії та Польщі. Якщо ситуацію не змінити – в країни не лишиться працюючих людей! 

Командою «Батьківщини» напрацьовано чимало законопроектів, щодо молодіжної політики, медичної реформи, податку на реалізацію продукції, стимулювання підприємницької діяльності, кредитів без першого внеску, соціальної допомоги при народженні дітей. Фактично – це те що цілком вірогідно зупинить масову міграцію молоді. І всі ці закони, маю надію, швидко будуть прийняті новим скликанням Парламенту.

На завершення зустрічі закликав мешканців Кам янського прийти на виборчі дільниці та здійснити свій громадський обов’язок, голосувати не за красиві бігборди, а за реальних кандидатів, які працюють задля людей.

Вадим Івченко

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.