Пятница , 26 Апрель 2024
Общество

Валерій Дубіль: Кабмін не мав жодного права встановлювати пенсії, нижчі за 3094 грн

Пенсія моєї мами – 2214 грн. Уряд вирішив, що саме стільки вона заробила за понад 20 років роботи фельдшером! Добре, що у неї є ми – її діти.

Про це на своїй сторінці в “Фейсбуці” написавл заступник голови партії “Батьківщина” Валерій Дубіль на своїй сторінці в “Фейсбуці“. 

А скільки у нас самотніх пенсіонерів, яким нікому допомагати, окрім держави? Вони мають виживати на копійки, хоча все життя пропрацювали для нас! І це – результат ставлення уряду Гройсмана як до власного гаманця, а до законів – як до умовної речі.

Кабмін не мав жодного права встановлювати пенсії, нижчі за 3094 грн. І ще й має совість святкувати «перемогу», піднявши їх аж на 67 грн, тоді як люди, які пропрацювали 20, 30 і 40 років, не отримують й 2000 грн!

Щоб пенсії зросли, новий парламент і уряд мають перейти до європейської – персоніфікованої – пенсійної системи, як пропонує наше Всеукраїнське об’єднання. Мінімальну пенсію вже у найближчий час можна встановити не нижче за 3094 грн!

Нагадаємо, команда Юлії Тимошенко подала до Окружного адміністративного суду м. Києва позов щодо порушення урядом, Пенсійним фондом та Мінсоцполітики права громадян на мінімальну пенсію.

«Ми вимагаємо визнати незаконними всі рішення уряду для тих пенсіонерів, кому вони весь рік платили менше прожиткового мінімуму – 3094 грн», – наголосила лідер «Батьківщини» після подання позову.

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Проблемы, которые разрушают брак после рождения ребёнка

Для некоторых пар рождение ребёнка становится самым счастливым днём в мире и...

Почему мы часто засыпаем под звуки телевизора и не только?

Многие люди засыпают при использовании фонового звука, например, от работающего телевизора.

Как правильно общаться с женщинами военными?

На сегодняшний день многие жители Украины защищают государство.

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.