Суббота , 20 Апрель 2024
Общество

Юлія Тимошенко привітала аграріїв з професійним святом: Не здамося і не відступимо!

Ухвалення закону про розпродаж землі – величезна помилка, наслідки якої будуть непоправними. Але «Батьківщина» зробить усе, щоб зупинити аферу влади й дати українцям право бути господарями на власній землі.

Про це написала Юлія Тимошенко у розміщеному на сторінці Facebook привітанні з нагоди Дня працівників сільського господарства.

«Сьогодні на селі не святкові дні та не святкові настрої. Закон, ухвалений нещодавно монобільшістю, посягнув на недоторканий стратегічний пріоритет України – право людини працювати на власній землі. Це величезна помилка. Але я обіцяю: будемо боротися. Разом з вами. Не здамося і не відступимо!» – запевнила Голова партії.

День аграрія – особливе свято для України, переконала лідер «Батьківщини». Бо в найтяжчі часи саме села зберегли ті елементи, які формують основу нації та її характер – «наші вишиванки та пісні, казки та мова, наша віра».

«Вся наша культура, вся наша історія, наш дух і воля так чи інакше пов’язані з землею. З боротьбою на ній і за неї. Ми – аграрна цивілізація! Адже саме селу й селянам ми вдячні за те, що збереглися, як народ і держава, не втратили нашої віри, надій і сподівань», – констатувала політик.

Юлія Тимошенко подякувала землеробам за важку, «часто невдячну працю». Лідер «Батьківщини» запевнила, що ні на мить не припинить боротьбу за права українців, за гідне і щасливе життя українського села.

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

10 ошибок, из-за которых отношения летят кувырком

Иногда отношения между людьми не складываются вне зависимости от усилий любого из...

Что говорит о скором разрыве отношений? Объяснения психологов

Разобраться в отношениях бывает сложно, особенно, если происходят настораживающие либо странные вещи.

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.

Украинцев просят экономить свет, рекомендации энергетиков

Жителей Украины призывают к экономии электрической энергии.