Четверг , 28 Март 2024
Общество

Житель Кривого Рогу повернув 10 тисяч доларів, які знайшов у магазині

Конверт з грошима лежав на підлозі в супермаркеті, один з покупців навіть наступив на нього.

У Кривому Розі відвідувач супермаркету в Тернівському районі знайшов на підлозі конверт з 10 тисячами доларів, повідомляє місцеве видання Рудана.

“Приїхав у магазин, буквально, на три хвилини. Коли виходив, побачив пакет. Повз нього вже пройшли, мабуть, осіб п’ять. Переді мною хлопець взагалі наступив на нього. Я звернув увагу, бо був банківський друк на конверті. Підняв, розгорнув, подивився , а там – гроші”, – розповів Ігор Єфремов.

Хлопець підійшов до охоронця і попросив записати його номер телефону на випадок, якщо повернеться власник пакета. Потім Ігор поїхав додому, а приблизно через годину з’явився і той, хто втратив конверт. Він був у паніці, подзвонив Ігорю і домовився про зустріч.

“Закінчилося все тим, що переглянули відео з камер спостереження, де були зафіксовані дати банку. Ці дати збіглися з тими, що і на знайденому конверті. Ми зустрілися у відділі поліції. Хлопець був дуже засмучений, все перерахував. Він мені подякував, працівники поліції теж були в шоці. Кажуть, не кожен день трапляються такі ситуації. Хлопець розповів, що заїхав у магазин за шоколадкою. А я пожартував, що вона йому дорого коштувала б з втратою, але йому було не до жартів”, – розповів Ігор.

Він також пояснив, чому вчинив саме так: “Я вирішив віддати гроші, тому що це велика втрата для людини. Для мене – тимчасова радість або покупка, а для людини – горе. Мені невідомо, куди ці гроші повинні були піти”.

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.