Четверг , 18 Апрель 2024
Общество

Хоакін Фенікс врятував корову з телям зі скотобійні в Лос-Анджелесі

Через 48 годин після пам’ятної промови на церемонії Оскар, де Хоакін Фенікс викрив м’ясоїдів в тому, що вони крадуть молоко у телят, Хоакін Фенікс провів спецоперацію з порятунку корови з телям.

Через півтора тижні після церемонії нагородження Оскар, американська організація із захисту тварин Farm Sanctuary, яка спеціалізується на захисті домашньої худоби, опублікувала відео, на якому Хоакін Фенікс відвіз зі скотобійні теля і корову.

Виконавець головної ролі в фільмі Джокер Тодда Філліпса разом зі своєю нареченою Руні Мара і активістами групи Los Angles Animal Save відвідали скотобійню в Піко Рівера в Каліфорнії. Хоакін Фенікс поспілкувався із її власником і умовив його передати їм корову і теля, яке народилося приблизно за тиждень до їх візиту.

Вони перевезли врятоване теля та його маму до заповідника, де ті зможуть жити не як домашня худоба. Тварини отримали клички Ліберті і Індиго, повідомляє Deadline.

«Ніколи не думав, що зустріну таке доброзичливе ставлення на скотобійні. Але, зустрівшись із Ентоні (власником скотобійні) і відкривши йому серце, я побачив, що у нас може бути більше спільного, ніж відмінного. Без його акту доброти Ліберті і її малятко Індиго чекала б жахлива загибель. Хоча ми будемо продовжувати боротися за звільнення всіх тварин, які страждають у цих репресивних системах, ми повинні зробити паузу, щоб відзначити перемоги і людей, які допомогли добитися їх», – після повернення до заповідника.

 

Нагадаємо, отримуючи Оскар за Кращу чоловічу роль Хоакін Фенікс зі сцени звинуватив людей у споживчому ставленні до природи: «ми відчуваємо за собою право запліднити корову і забирати її теля» і що «молоко, призначене для її дитинчати, ми додаємо собі в каву і пластівці».

Хоакін Фенікс відомий активними протестами на захист навколишнього середовища і проти кліматичних змін. Крім того, він з раннього дитинства став суворим веганом за власним переконанням.

nv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Какие болезненные симптомы никогда нельзя игнорировать? Предупреждение врачей

Боль - явный признак того, что со здоровьем происходит что-то не то.

Маск предложил ввести плату за первую публикацию в Twitter для борьбы с ботами

Илон Маск предложил борьбу против ботов в Твиттер благодаря плате за пост.

Как уберечь блонд и избежать желтизны волос?

Для того чтобы получить идеальный блонд без желтизны необходимо придерживаться нескольких правил,...

Как понять что ваши отношения разрушаются?

Самое начало отношений для всех кажется настоящим счастьем.