Пятница , 19 Апрель 2024
Общество

До Ізраїлю радять не їхати тим, хто не зможе провести там два тижні на карантині

Громадянам України, які планують найближчим часом відвідати Ізраїль і не зможуть забезпечити там своє перебування на карантині протягом 14 днів, відмовлять у в’їзді, повідомляє посольство України в Ізраїлі.

«Іноземці, що подорожують в Ізраїль можуть отримати дозвіл на в’їзд в країну виключно у разі можливості забезпечити своє перебування у домашньому карантині протягом двох тижнів. Під час перетину кордону іноземні громадяни мають повідомити співробітникам імміграційної служби постійну адресу свого перебування у карантині. В разі відсутності можливості перебування у карантині протягом 14-денного періоду іноземцям буде відмовлено у наданні дозволу на в’їзд в Ізраїль», – повідомили у посольстві.

У диппредставництві звертають увагу на те, що за порушення умов перебування в карантині винні у таких діях можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності з максимальним строком покарання у сім років позбавлення волі.

Режим дотримання домашнього карантину в Ізраїлі перевіряють співробітники Міністерства охорони здоров’я і правоохоронних органів.

«У зв’язку із викладеним вище посольство України в Ізраїлі рекомендує громадянам України, які планують у найближчий час відвідати Ізраїль та не зможуть забезпечити перебування у карантині протягом 14 днів утриматися від подорожі або здійснити її після скасування обмежувальних заходів», – йдеться в повідомленні.

radiosvoboda.org

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.

Украинцев просят экономить свет, рекомендации энергетиков

Жителей Украины призывают к экономии электрической энергии.

Какие болезненные симптомы никогда нельзя игнорировать? Предупреждение врачей

Боль - явный признак того, что со здоровьем происходит что-то не то.

Маск предложил ввести плату за первую публикацию в Twitter для борьбы с ботами

Илон Маск предложил борьбу против ботов в Твиттер благодаря плате за пост.