Четверг , 18 Апрель 2024
Общество

За добу захворіли 9 дітей та 32 медики — Ляшко

За минулу добу, з 6 квітня, зі 143 нових випадків на COVID-19 захворіли 9 дітей та 32 медичних працівники.

Про це на брифінгу 7 квітня сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За минулу добу ми зареєстрували 143 випадки коронавірусної хвороби, всі вони підтверджені лабораторним методом полімеразно-ланцюгової реакції, який є золотим стандартом діагностики коронавірусної хвороби у світі. Також була виявлена 521 особа, серед них 41 дитина, з підозрою на COVID-19. Зі 143 зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби 9 випадків зареєстровано у дітей і, на жаль, 32 медичних працівників”, – сказав Ляшко.

Він додав, що з нових 143 випадків до лікарень було госпіталізовано 35 осіб, з яких двоє дітей і один медпрацівник. З 35 госпіталізованих на апаратах штучної вентиляції легень перебувають 7 осіб.

“Ми можемо сказати, що зі 143 випадків 7 в критичному, тяжкому стані, які потребують реанімаційних заходів”, – сказав Ляшко.

Серед 7 летальних випадків, які сталися за добу, за словами Ляшко, люди віком від 42 до 70 років. Водночас один летальний випадок, який ввечері стався в Олександрівській лікарні в Києві, ще не увійшов в загальну статистику, він буде розглянутий окремо.

У всіх померлих, за словами Ляшка, віком від 60 років були супутні захворювання, які призвели до несумісних з життям станів.

Наразі в закладах охорони здоров’я перебуває 691 особа, з них 34 – діти. На апараті штучної вентиляції легень – 30 осіб.

ukrinform.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Какие болезненные симптомы никогда нельзя игнорировать? Предупреждение врачей

Боль - явный признак того, что со здоровьем происходит что-то не то.

Маск предложил ввести плату за первую публикацию в Twitter для борьбы с ботами

Илон Маск предложил борьбу против ботов в Твиттер благодаря плате за пост.

Как уберечь блонд и избежать желтизны волос?

Для того чтобы получить идеальный блонд без желтизны необходимо придерживаться нескольких правил,...

Как понять что ваши отношения разрушаются?

Самое начало отношений для всех кажется настоящим счастьем.