Пятница , 29 Март 2024
Общество

Ігор Луценко: В країні може початися хвиля ринкових бунтів

«В країні може початися хвиля ринкових бунтів. Держава, без будь-яких притомних медичних обґрунтувань, закрила відкриті продовольчі ринки, де сонце і свіже повітря, натомість дозволила далі працювати як великим гіпермаркетам, так і невеликим продовольчим магазинам», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав народний депутат ВР восьмого скликання Ігор Луценко.

«У відповідь на «батьківщині» Яроша, у місті Кам’янське, підприємці силою відновили роботу ринків. Зараз на Антонівському (Херсонському) автомобільному мосту через Дніпро 200 чоловік ходять безперервно по пішохідному переходу і вимагають, щоб до них прибув представник облдержадміністрації.

Підприємці, котрі працюють на продовольчих ринках – одні з найбідніших підприємців, запасу міцності у них практично немає. Для тих, хто зараз торгує саджанцями та іншим сезонним продуктом, нинішній бездумний «карантин» є взагалі катастрофою. Якщо навіть улітку знімуть обмеження, така продукція буде взагалі нікому не потрібна.

Очевидно, що треба повертати ринки. Знімати ці дебільні загальнонаціональні обмеження, переходити до тактики локалізації спалахів, а не коврових бомбардувань. А громадянам – об’єднуватися у групи за інтересами, і захищати свої права. Можливо, народ починає розуміти, що тільки загроза втрати влади змушуватиме цю владу вести себе по-людськи, – завершив Луценко.

«Вечірні Вісті» 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.