Пятница , 29 Март 2024
Общество

На Прикарпатті заочно судитимуть бойовика “ЛНР”

На Прикарпатті завершено досудове розслідування стосовно бойовика “ЛНР”, який підозрюється у здійсненні артобстрілів позицій українських військових, інформуванні агресора про місця дислокації та переміщення сил і засобів української армії.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

“Завершено спеціальне досудове розслідування стосовно особи за фактом участі та сприяння діяльності терористичної організації “ЛНР” (ч. 1 ст. 258-3 КК України)”, – сказано у повідомленні.

За даними слідства, з початком збройної агресії проти нашої країни обвинувачений вступив до лав “ЛНР”, де, займаючи посаду “начальника штабу 10 окремої артилерійської бригади особливого призначення”, здійснював корегування вогню під час артобстрілів позицій українських військових, інформував агресора про місця дислокації та переміщення сил і засобів української армії та вчиняв інші дії в складі терористичної організації.

Оскільки вказаний громадянин переховується від органів досудового розслідування на непідконтрольній Україні території, обвинувальний акт щодо нього направлено до суду в порядку спеціального досудового розслідування.

Бойовику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна або без такої.

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.