Суббота , 20 Апрель 2024
Общество

Мер Черкас: “Ми будемо відстоювати кожного громадянина України, якому заборонили ходити в парк і в ліс, але дозволили ходити в ломбард”

Нам немає чого приховувати, ми будемо відстоювати соціальну справедливість. Закон в Україні повинен бути один для всіх. Перед ним всі мають бути рівні.

Таку заяву зробив сьогодні мер Черкас Анатолій Бондаренко біля будівлі обласного управління Нацполіції, куди він прибув за викликом на допит, проте виявилося, що слідчі дії з міським головою у рамках відкритого кримінального провадження перенесено на невизначений термін у зв’язку з карантинними обмеженнями.

“А що ми бачимо, що відбувається в країні? А в нас є “Велюр”, на який закон не розповсюджується –  він як працював, так і працює, великі гіпермаркети… А закриті тільки малі підприємці, які мусять сьогодні виживати і думати, як прогодувати родини”, – сказав мер. 

 

“Ми будемо відстоювати кожного громадянина України, якому заборонили ходити в парк і в ліс, але дозволили ходити в ломбард. Ми будемо відстоювати дрібний і середній бізнес. Ми будемо відстоювати Конституцію України і закони України, тому що вони розповсюджуються без виключення на всіх громадян України, незалежно від того, чи ти президент, чи ти народний депутат від провладної фракції, чи ти простий громадянин”, – заявив мер Черкас.. 

Нагадаємо, з 1 травня влада Черкас пом’якшила карантин для частини підприємців міста. Хоча уряд запланував такі послаблення після 11 травня.

uainfo.org

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

10 ошибок, из-за которых отношения летят кувырком

Иногда отношения между людьми не складываются вне зависимости от усилий любого из...

Что говорит о скором разрыве отношений? Объяснения психологов

Разобраться в отношениях бывает сложно, особенно, если происходят настораживающие либо странные вещи.

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.

Украинцев просят экономить свет, рекомендации энергетиков

Жителей Украины призывают к экономии электрической энергии.