Четверг , 28 Март 2024
Общество

Сніжана Єгорова похвалила Лукашенко і несподівано “наїхала” на Зеленського (відео)

Телеведуча Сніжана Єгорова розкритикувала президента України Володимира Зеленського та похвалила президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Зеленського вона звинуватила в тому, що він нівелює значення 9 травня. Через це свято вже не є таким, яким воно було раніше. Заявила, що Зеленський обіцяв зупинити медичну реформу Уляни Супрун, але так цього і не зробив. Тепер у країні закриваються лікарні, тубдиспансери та з психіатричних лікарень випускають пацієнтів.

Про це вона розповіла у своєму стрімі, повідомляє  Gazeta.ua.

Телеведуча зазначила, що відчуває глибоку повагу до чинного президента Білорусі, всупереч тому, що його дії досить спірні.

“Можна було бути не таким жорстким, можна було бути не таким упертим, можна було бути якось чесніше. Але в будь-якому випадку, Олександр Лукашенко поклав своє життя у створення і процвітання країни, яка знаходиться у нас під боком”, – заявила Єгорова.

Вона також підкреслила, що поки що в Білорусі є лікарні, дороги і підприємства, які працюють. При цьому вона закликала Зеленського не давати оцінки діям більш досвідченого Лукашенка.

Нагадаємо, раніше телеведуча Сніжана Єгорова назвала cелюками і рагулями людей, які готові віддати життя за свою країну. Військових вона порівняла з наркоманами, “які за дозу готові продати життя”. Заяви зробила в інтерв’ю для Youtube-каналу Прямо_talk.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.