Вторник , 23 Апрель 2024
Общество

Тато недогледів 8-річного сина і той сам пішов блукати столичним метро. Відповідальність за це правоохоронці поклали на матір дитини

Восьмирічний хлопчик, якого півробітник поліції виявив у підземці без супроводу батьків. Фото:  Нацполіція

У Києві в підземці правоохоронці виявили восьмирічного хлопчика, який блукав там без батьків. На його мати склали адміністративний протокол, хоча вдома у цей період за сином доглядав його батько.

Про це розповіла пресслужба столичної поліції, інформує UAINFO.org

Співробітник поліції, який ніс службу з охорони публічного порядку та безпеки на станції метро “Дорогожичі” побачив хлопчика, який блукав один. Правоохоронці почали розшукувати його батьків.

“Ми з’ясували, що жінка залишила сина з молодшою донькою та з батьком вдома, а сама пішла у справах. Хлопчик самостійно вийшов з квартири та пішов її шукати”, – зазначили у поліції. 

Правоохоронці повернули хлопчика мамі, з ним усе гаразд. Вони провели з нею профілактичну бесіду та попередили про те, що потрібно бути уважною та слідкувати за дітьми.

Відносно матері хлопчика склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або штраф від 850 до 1 700 гривень. 

Як вказують у поліції, мати щиро подякувала правоохоронцям, що знайшли її сина, та запевнила, що надалі буде більше уваги приділятиме його вихованню. У зникнення близьких чи рідних негайно повідомте про це за номером 102. 

UAINFO

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.

Почему не стоит говорить человеку “Будь здоров”? Объяснение психолога

Когда люди слышат что кто-то чихнул, зачастую все отвечают ему "Будь здоров",...