Пятница , 29 Март 2024
Общество

Збирала дітей до школи та дитсадка: стали відомі подробиці загибелі молодої мами на Кіровоградщині

Загибла вийшла рано вранці, щоб поповнити банківську карту / скріншот

Мама трьох дітей Маша Хівренко, яку на швидкості знесло авто біля банківського терміналу у Світловодську, рано вранці вийшла з дому, щоб поповнити картку. За кермом злощасної машини перебувала місцева 28-річна мажорка.

Про це пише Обозреватель.

Трагедія сталася близько 4 ранку 1 вересня. За словами очевидців, Mazda мчала на шаленій швидкості й авто аж гарчало. Раптово пролунав різкий удар і все затихло.

Машина вилетіла на стоянку біля торгового центру, біля якого й стояла загибла. Іномарка знесла бетонну кришку колодязя та Машу Хівренко, врізалася в стіну будівлі, поле чого її відкинуло ще на 20 метрів. Від отриманих травм мама трьох дітей померла.

За словами знайомої сім’ї, перед 1 вересня молода мама готувала шестирічного Мішу до 1-го класу, а чотирирічну Віку в садок. Вдома залишався лише наймолодший син – 1,5 місячний Богдан.

“Вона всю ніч прала, прасувала, втомилася сильно. Тільки хотіла лягти поспати, як прокинувся Богданчик, вона погодувала його і вклала. Стало світати, спати вже перехотілося. Чоловік Саша вмовляв її прилягти відпочити. Але вона вирішила, що потрібно збігати до банкомата, поповнити рахунок на картці. Там не було грошей, а з ранку стільки клопоту – садок, потім школа, лінійка, часу не буде. Попри вмовляння, вона пішла. Немов її тягнуло туди щось…”, – поділилася жінка.

Коли вона не повернулася, то чоловік став їй дзвонити, але ніхто не відповідав. Йому вже нічого не залишалося, як зібрати дітей та відвести кого в школу, кого в дитсадок. Він встиг залишити дочку в дитячому садку, а ось до школи з сином не дійшов. Йому зателефонував слідчий й попросив приїхати на впізнання.

“Сьогодні (2 вересня, – ред.) похорон. Сина в школу відвели, дітям поки нічого не говорили про смерть мами”, – зазначила подруга сім’ї.

У той нещасливий ранок за кермом іномарки перебувала 28-річна Тетяна, яку в місті називають мажоркою. Її мати на заробітках, а чоловік у Києві.

Суд 2 вересня має обирати їй запобіжний захід. За попередніми даними, драгер не показав наявність алкоголю в крові у підозрюваної, але точно буде відомо після експертизи.

Обозреватель

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.