Четверг , 28 Март 2024
Общество

Ляшко пояснив, як працюватиме COVID-амністія

Міністерство охорони здоров’я України розробило механізм так званої “ковідної амністії” для тих, хто купив підроблений сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

Про це у понеділок, 8 листопада, сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі ток-шоу “Свобода слова на ICTV”, інформує UAINFO.org.  

За словами міністра, щоб отримати щеплення від коронавірусу, власнику підробленого COVID-сертифікату доведеться розповісти своєму сімейному лікарю, де він придбав фальшивий документ.

“Ми говоримо саме про тих, хто купив і використовує підроблений сертифікат. Щоб вони прийшли до свого сімейного лікаря, повідомили про підроблений сертифікат, повідомили, де його взяли. Їм зроблять щеплення, а сімейний лікар повідомить Нацполіцію про контакти того, хто виписав підроблений документ, щоб далі справу розглядали у суді”, – пояснив процедуру Ляшко.

Глава МОЗ зазначив, що зараз варіанти застосування “ковідної амністії” у процесі розробки, але запропонований МВС та Мін’юсту варіант не передбачає анонімності.

Нагадаємо, МОЗ України опрацьовує можливість запровадження так званої “ковідної амністії”, яка передбачає, що громадянам дадуть можливість пройти COVID-вакцинацію, навіть якщо вони раніше купили підроблений сертифікат.

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.